Cases

Onze opdrachtgevers zoeken niet altijd de publiciteit, vandaar dat wij geen klantenlijst publiceren. Op verzoek kunnen wij u altijd voorzien van referenties.

Ervaring

Koning Willem I Stichting

VDH Bestuurszaken is verantwoordelijk voor de volledige bedrijfsvoering van de Koning Willem I Stichting. Deze stichting reikt sinds 1958 tweejaarlijks de Koning Willem I Prijzen uit: de Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven.

Ervaring

Stichting Hanarth Fonds

Stichting Hanarth Fonds ondersteunt wetenschappelijk onderzoek dat zich richt op met name, maar niet uitsluitend, zeldzame vormen van kanker. VDH Bestuurszaken verzorgt de volledige bedrijfsvoering en organiseert het complete proces rondom financieringsaanvragen.

Ervaring

Stichting ROEM

VDH Bestuurszaken ondersteunt Stichting ROEM gedurende twee jaar bij het maken van een professionaliseringsslag. VDH begeleidt vanuit twee bestuursfuncties de directie en leert hen kijken door een bestuurlijke bril.

Ervaring

Nive

‘Hoe meer je met elkaar deelt, hoe meer je kunt optellen’: het Nive wil hét platform voor de Nederlandse manager zijn. Bij deze vereniging kan iedere manager, hoog of laag in een organisatie, terecht voor informatie over zijn vakgebied. VDH Bestuurszaken is sinds 2008 verantwoordelijk voor de complete bedrijfsvoering van het Nive.