VDH Opleidingen

De rol van bestuurder wordt in onze continue veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. Dat vraagt veel van een bestuurder en het biedt ook mooie uitdagingen om op persoonlijk vlak stappen te maken. VDH Bestuurszaken heeft haar kennis en expertise gebundeld in een leergang voor bestuurders waarmee u als bestuurder direct uw voordeel kunt doen. 

Wat we doen

VDH Bestuurszaken is als bedrijf gespecialiseerd in het werken voor bestuurders en besturen. Dit doen wij al jaren, zowel vanuit het bestuurskantoor als vanuit de adviespraktijk. Hierdoor hebben wij kennis en ervaring opgebouwd en weten wij hoe er sprake kan zijn van succesvol besturen. Onze kennis en expertise hebben we gebundeld in een leergang voor bestuurders. Tijdens deze leergang maakt u kennis met ons gedachtegoed over ‘goed bestuur’ en laten we u zien op welke wijze wij stichtingen, verenigingen en (vermogens)fondsen met succes hun missie laten realiseren. U kunt zowel als individu als met uw gehele bestuur deelnemen.

opleiding.jpg

Wat we voor u kunnen betekenen

Wij weten inmiddels dat besturen een vak is en niet iets is dat je er zomaar bij doet. Aan welke randvoorwaarden moet worden voldaan? Welke tools zijn nodig of noodzakelijk? En wat betekent besturen op afstand en samenwerken in een bestuur nu eigenlijk? Op al deze gebieden hebben we kennis en ervaring opgedaan die wij hebben vertaald naar opleidingen. De basis van ons opleidingsaanbod wordt gevormd door de opleiding ‘Goed bestuur(d)’. Deze opleiding bieden wij aan als open inschrijving, waarbij u samen met andere bestuurders werkt aan de ontwikkeling van uw eigen professionaliteit. Daarnaast bieden we deze opleiding aan als maatwerktraining binnen uw organisatie of bestuur. In dat geval stellen we samen een maatwerkpakket op waarin uw probleem/vraagstuk centraal staat en gaan we hier gericht mee aan de slag.

Naast de bovengenoemde inhoudelijke opleiding over besturen bieden wij maatwerktrainingen aan gericht op het ontwikkelen van de samenwerking binnen het team dat u als bestuurders samen bent. Of zou moeten zijn.

Andere dienst

Als bestuurder wilt u zo succesvol mogelijk het doel en de ambities van uw vereniging, stichting of (vermogens)fonds behalen. U ervaart graag de rust dat processen goed zijn geregeld, de uitvoering adequaat en efficiënt is en dat er, daar waar mogelijk, geïnnoveerd wordt. VDH Bestuurszaken biedt flexibele, betrokken en persoonlijke professionele bestuursondersteuning en services voor verenigingen, stichtingen en (vermogens)fondsen.

Over VDH Bestuurskantoor

Soms heeft u behoefte aan een blik van buitenaf of aan een professionele adviseur die naast u staat en met u meedenkt tot het moment waarop zaken lopen zoals gewenst. Of het nu gaat om bestuursevaluatie, strategie, (tijdelijke) ondersteuning, mediation of (project)advies: onze professionals helpen u graag!

Over VDH Advies