Vermogensfondsen

Wat we doen

Vermogensfondsen hebben voor ons geen geheimen. Wij zijn vertrouwd met ondersteuning op strategisch (missie) niveau en ook het faciliteren van de complete bedrijfsvoering. Zo kunnen wij professionele invulling geven aan uw missie. Omdat wij handelen vanuit onze kernwaarde ‘klantrepresentatie’ wordt uw missie, onze missie: kortom, wij zijn u!

Wij staan u en uw bestuur terzijde met advies en ondersteuning op strategisch (missie) niveau. En in de uitvoering kunt op ons rekenen voor het informatiemanagement van uw bestuursvergaderingen (planning, agenda's, documenten, handtekeningen, notulen etc). Daarnaast zijn wij uw front- en backoffice inéén en zorgen wij voor begeleiding en beheer van uw financiën tot en met het verzorgen van de jaarrekening. Beleggen doen wij nadrukkelijk niet; dat laten wij over aan beleggingsexperts. Wij houden echter wel een vinger aan de pols bij de realisering van het beoogde beleggingsresultaat.

Op het gebied van het - al dan niet cyclisch - faciliteren van het proces rondom financieringsaanvragen kan VDH Bestuurszaken bogen op een ruime ervaring. Wij zijn bij onze partners in beeld vanaf het moment dat financieringsmogelijkheden aan de buitenwereld kenbaar worden gemaakt tot het moment dat gehonoreerde financieringen betaalbaar worden gesteld en zijn verwerkt in ‘onze’ financiële administratie. Hierbij staat ‘reduce complexity’ bij ons hoog in het vaandel en u kunt dan ook rekenen op efficiency en innovatie van het proces daar waar dat mogelijk is.

header_vdh_bestuurszaken_gert_van_der_houwen.jpg

Wat we voor u kunnen betekenen

Met VDH Bestuurszaken als uw partner kunt u zich volledig focussen op uw bestuurlijke taken en de bedrijfsvoering met een gerust hart aan ons over laten. Niet alleen wordt u ontzorgd; door onze expertise bent u ook gewaarborgd van een partner die u kan beschermen tegen (ongewilde) misstappen, bijvoorbeeld op het gebied van privacy of – erger nog – op het gebied van financiën.

Overige doelgroepen

Stichtingen

Als bestuurskantoor werken we nauw samen met het bestuur. Wij ondersteunen het bestuur operationeel en adviseren rondom het realiseren van de missie.

Verenigingen

Wij ondersteunen en adviseren de bestuursleden en tegelijkertijd zijn wij de constante factor voor de vereniging, want bestuurders komen en gaan.

Bestuurders

U wordt binnenkort bestuurder of u maakt deel uit van een bestuur: in beide gevallen kan VDH Bestuurszaken een partner voor u zijn.