VDH Bestuurszaken gaat verder waar M&T partners is gebleven

Na 27 jaar trouwe dienst heeft M&T partners onlangs de werkzaamheden overgedragen aan VDH Bestuurszaken. M&T partners hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met haar klanten en de wensen van de klanten. De leden van de verenigingen staan altijd op de eerste plaats. Door de open sfeer binnen het team is er een fijne en prettige samenwerking tussen zowel collega’s, klanten als leden. Zorgen dat achter de schermen alles op rolletjes loopt, de klant ontzorgen, dat is wat zij graag en goed doen. 

VDH Bestuurszaken kan zich helemaal vinden in deze werkwijze en is daarom heel blij dat eigenaren Marijke en Ton du Burck het stokje hebben durven doorgeven. “Het is niet niks om na 27 jaar te stoppen met iets waar je zoveel passie en energie in hebt gestoken. Wij gaan bij VDH verder waar M&T partners is gebleven, aldus Gert van der Houwen (oprichter en directeur bij VDH).”

Bestuursondersteuning 

VDH Bestuurszaken is ook alweer bijna 10 jaar actief in het bieden van flexibele, betrokken, persoonlijke en professionele bestuursondersteuning en services voor verenigingen, stichtingen en (vermogens)fondsen. Doelgericht denken & doen staan centraal bij VDH en zo zorgen zij voor continuïteitsrust binnen een organisatie.  

Door onder andere het werkethos en de gezamenlijke passie voor bestuurszaken zal de overname voor de klanten van M&T partners geen merkbare veranderingen met zich meebrengen. Bij VDH Bestuurszaken zijn ze volledig in vertrouwde handen en met het voor hen bekende M&T partners team. 

Delen:

Ander interessant nieuws

Blog

Gedachten over Bestuursfilosofie

De London Eye, het grootste reuzenrad van Engeland. Met een diameter van 120 meter, een hoogte van 135 meter, een gewicht van 1.700 ton en 32 gesloten cabines is dit een magistrale machine die een unieke beleving biedt. Bezoekers stappen in en uit en zijn tijdelijk onderdeel van het geheel. Waarom ik dan meteen aan bestuurders denk? 

Interview

Bestuursinzichten door de jaren heen

Ter ere van onze 10e verjaardag zijn we de online reeks ‘Bestuursinzichten door de jaren heen’ gestart. De reeks opent met oprichter Gert van der Houwen. We stelden hem drie vragen.

Artikel

De Kunst van Besturen

In deze editie:  Besturen versus day-to-day organisatie: hoe blijf je als bestuur op afstand?