VDH Bestuurszaken gaat verder waar M&T partners is gebleven

Na 27 jaar trouwe dienst heeft M&T partners onlangs de werkzaamheden overgedragen aan VDH Bestuurszaken. M&T partners hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met haar klanten en de wensen van de klanten. De leden van de verenigingen staan altijd op de eerste plaats. Door de open sfeer binnen het team is er een fijne en prettige samenwerking tussen zowel collega’s, klanten als leden. Zorgen dat achter de schermen alles op rolletjes loopt, de klant ontzorgen, dat is wat zij graag en goed doen. 

VDH Bestuurszaken kan zich helemaal vinden in deze werkwijze en is daarom heel blij dat eigenaren Marijke en Ton du Burck het stokje hebben durven doorgeven. “Het is niet niks om na 27 jaar te stoppen met iets waar je zoveel passie en energie in hebt gestoken. Wij gaan bij VDH verder waar M&T partners is gebleven, aldus Gert van der Houwen (oprichter en directeur bij VDH).”

Bestuursondersteuning 

VDH Bestuurszaken is ook alweer bijna 10 jaar actief in het bieden van flexibele, betrokken, persoonlijke en professionele bestuursondersteuning en services voor verenigingen, stichtingen en (vermogens)fondsen. Doelgericht denken & doen staan centraal bij VDH en zo zorgen zij voor continuïteitsrust binnen een organisatie.  

Door onder andere het werkethos en de gezamenlijke passie voor bestuurszaken zal de overname voor de klanten van M&T partners geen merkbare veranderingen met zich meebrengen. Bij VDH Bestuurszaken zijn ze volledig in vertrouwde handen en met het voor hen bekende M&T partners team. 

Delen:

Ander interessant nieuws

Interview

De week van VDH-medewerker Diana Bier: "Ik hoef me geen moment te vervelen"

Het einde van de week is in zicht. Hoe was de week van VDH-medewerker en ‘duizendpoot’ Diana Bier: “Ik hoef me écht geen moment te vervelen”. Onder het genot van een cappuccino spreken we Diana gezellig op kantoor.

Blog

Collega Romy wint KSBW award

Naast Gert van der Houwen hebben we nu nog een expert in huis op het gebied van het besturen van filantropische fondsen

Artikel

Chipfabrikant NXP winnaar Koning Willem I Prijs 2022 voor Grootbedrijf

Op maandagavond 23 mei 2022 werden in het Forum in Groningen en in aanwezigheid van erevoorzitter Hare Majesteit koningin Máxima, de Koning Willem I Prijzen 2022 uitgereikt door de voorzitter van de Koning Willem I Stichting en president van De Nederlandsche Bank, de heer Klaas Knot.