VDH Bestuurszaken gaat verder waar M&T partners is gebleven

Na 27 jaar trouwe dienst heeft M&T partners onlangs de werkzaamheden overgedragen aan VDH Bestuurszaken. M&T partners hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met haar klanten en de wensen van de klanten. De leden van de verenigingen staan altijd op de eerste plaats. Door de open sfeer binnen het team is er een fijne en prettige samenwerking tussen zowel collega’s, klanten als leden. Zorgen dat achter de schermen alles op rolletjes loopt, de klant ontzorgen, dat is wat zij graag en goed doen. 

VDH Bestuurszaken kan zich helemaal vinden in deze werkwijze en is daarom heel blij dat eigenaren Marijke en Ton du Burck het stokje hebben durven doorgeven. “Het is niet niks om na 27 jaar te stoppen met iets waar je zoveel passie en energie in hebt gestoken. Wij gaan bij VDH verder waar M&T partners is gebleven, aldus Gert van der Houwen (oprichter en directeur bij VDH).”

Bestuursondersteuning 

VDH Bestuurszaken is ook alweer bijna 10 jaar actief in het bieden van flexibele, betrokken, persoonlijke en professionele bestuursondersteuning en services voor verenigingen, stichtingen en (vermogens)fondsen. Doelgericht denken & doen staan centraal bij VDH en zo zorgen zij voor continuïteitsrust binnen een organisatie.  

Door onder andere het werkethos en de gezamenlijke passie voor bestuurszaken zal de overname voor de klanten van M&T partners geen merkbare veranderingen met zich meebrengen. Bij VDH Bestuurszaken zijn ze volledig in vertrouwde handen en met het voor hen bekende M&T partners team. 

Delen:

Ander interessant nieuws

Artikel

Verdiepte Governance: de weg naar een menswaardige economie

In antwoord op de groeiende complexiteit van maatschappelijke vraagstukken kondigt VDH Bestuurszaken met trots het nieuwe project 'Verdiepte Governance' aan. 

Interview

30-jarig bestaan NVTZ

In het jubileumjaar van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ), spreken we directeur Marius Buiting over het 30-jarig bestaan en de viering hiervan op het lustrumfestival.

Artikel

De kunst van besturen

[De kunst van besturen] - Een duivels dilemma tussen regelgeving, belangen en ethische reflectie.
In deze editie: integriteit als kompas, hoe vaar je als bestuur de juiste koers?