Diensten

VDH Bestuurszaken zet zich in voor goed bestuur op elk niveau, van bestuurlijke taken tot operationeel management. Zo kunt u de focus houden op het realiseren van de ambities en doelstellingen van uw organisatie en u volledig concentreren op uw bestuurlijke, verantwoordelijke taken. Wij ontzorgen u en uw bestuur. Hoe wij dat doen, leest u hier.

Als bestuurder wilt u zo succesvol mogelijk het doel en de ambities van uw vereniging, stichting of (vermogens)fonds behalen. U ervaart graag de rust dat processen goed zijn geregeld, de uitvoering adequaat en efficiënt is en dat er, daar waar mogelijk, geïnnoveerd wordt. VDH Bestuurszaken biedt flexibele, betrokken en persoonlijke professionele bestuursondersteuning en services voor verenigingen, stichtingen en (vermogens)fondsen.

Over VDH Bestuurskantoor

Soms heeft u behoefte aan een blik van buitenaf of aan een professionele adviseur die naast u staat en met u meedenkt tot het moment waarop zaken lopen zoals gewenst. Of het nu gaat om bestuursevaluatie, strategie, (tijdelijke) ondersteuning, mediation of (project)advies: onze professionals helpen u graag!

Over VDH Advies

Onze kennis en expertise hebben we gebundeld in een leergang voor bestuurders. Tijdens deze leergang maakt u kennis met ons gedachtengoed over ‘goed bestuur’ en laten we u zien op welke wijze wij stichtingen, verenigingen en (vermogens)fondsen met succes hun missie laten realiseren. U kunt zowel als individu als met uw gehele bestuur deelnemen.

Over VDH Opleidingen