Over VDH Bestuurszaken

De aanpak en manier van werken van VDH Bestuurszaken is helder, doelgericht, transparant en zakelijk. De sfeer op het bureau is open, gemoedelijk en robuust. Uiteraard staat de klant centraal. Dat kan ook niet anders. Maar de mensen van VDH denken wel graag mee met de klant. Zij brengen hun ervaring en expertise graag in. Altijd in overleg en altijd met een reden. Om te zorgen dat die klant er blij van wordt.

Het bureau werkt samen met opdrachtgevers op basis van heldere afspraken, realistische planning, strakke agendavoering en begrijpelijke rapportages. Weten waar men aan toe is, structuur en organisatie, zijn vanzelfsprekendheden op het bureau.

Zo ontzorgt VDH Bestuurszaken diverse besturen van verenigingen, stichtingen en fondsen. Zodat die besturen zich kunnen focussen op de taken waarvoor ze zijn aangesteld, in de wetenschap dat alle taken en verplichtingen in vertrouwde handen zijn.

Filosofie

Niemand meer dan $19.3 miljoen? Eenmaal, andermaal, verkocht! Zo wisselde in 2014 bij Sotheby's één horloge van eigenaar. Geen gewoon horloge natuurlijk, maar een 'supercomplication'​. Het meest gecompliceerde horloge ooit door mensen gemaakt, werd volmaakt in 1933. De trotse fabrikant bouwde er jaren aan.

Zo'n veiling is illustratief voor de enorme aantrekkingskracht van mechanische uurwerken. Bewondering voor een eeuwenoude ambachtelijke techniek die door de voortdurende zoektocht naar beter tot een ongekend hoog niveau van perfectie heeft geleid. Dat inspireert fabrikanten weer tot horloges die een blik gunnen in het binnenwerk. Achter de façade van glitter en glamour ontvouwt zich dan de magische wereld van ragfijn en staalhard precisiewerk. Een minutieus stelsel van tandradertjes, steentjes en veertjes, dat als een geoliede machine de drager moet verzekeren van de juiste tijd.

VDH Bestuurszaken laat zich graag vergelijken met het binnenwerk van zulke complexe mechanische uurwerken. De geoliede machine buiten de schijnwerpers.

Nauwgezet. Discreet. Dag in, dag uit.