VDH Bestuurskantoor

Onze professionals zijn experts in het helpen van verenigingen, stichtingen en (vermogens)fondsen om hun ware potentieel te bereiken. Of u nu een professionaliseringslag van uw bestaande organisatie wenst, continuïteit wilt borgen, groei wilt realiseren of inziet dat inzet van alleen vrijwilligers de ontwikkeling remt: wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw goals. Onze doelgerichte, klanteigenrepresentatie in bestuursondersteuning draagt al vele jaren bij aan het succes van vooraanstaande organisaties.

Wat we doen

VDH Bestuurszaken is een bestuurskantoor. Misschien wel uw bestuurskantoor! Wij ondersteunen uw bestuur zowel strategisch (op missie-niveau) als operationeel (van agenda tot en met leesbare notulen). Daarnaast zijn wij uw frontoffice en backoffice ineen. Wij zorgen voor realisatie van uw missie op de werkvloer. Dit kan variëren van het organiseren van een grootschalig evenement tot het afhandelen van subsidieaanvragen. Ook alles wat hiertussen zit pakken wij graag voor u op. Indien van toepassing verzorgen wij ook uw relatiemanagement. Denk hierbij aan het versterken van de band met uw leden en/of andere betrokkenen van uw stichting. Uw financiën kunt u ook met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij pakken het gehele traject van administratie tot en met jaarrekening voor u op. Tot slot is ons kantoor, uw huis. U kunt bij ons vergaderen en relaties ontvangen op een wijze die bij u past. En als ze naar u bellen, dan nemen wij voor u op.

vdh_bestuurszaken_diensten_bestuurskantoor.jpg

Wat we voor u kunnen betekenen

Wij ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt focusseren op uw bestuurlijke verantwoordelijkheid en dat de belangen, die volgen uit de missie of ambitie van uw stichting, (vermogens)fonds of vereniging, op professionele wijze worden uitgevoerd. Dit alles doen we volgens uw standaarden en volgens alle gangbare uitgangspunten van good governance (vrijvertaald: goed bestuur). 

Wij bieden u ook flexibiliteit. Soms wilt u een periode meer of sneller. Geen probleem, wij schalen dan op. Soms wilt u of moet u juist een periode wat rustiger aan doen en dan wilt u niet vastzitten aan een vaste bezetting of een huurcontract. Ook dat is geen probleem. In alle gevallen kunt u rekenen op professionele collega’s die met en voor u werken teneinde met elkaar de gestelde doelen te bereiken.

Testimonial

Het Hanarth Fonds werkt al sinds haar oprichting met VDH Bestuurszaken samen en zij zijn voor ons de ideale bestuursondersteunings­organisatie. Het aan ons toegewezen team begrijpt goed hoe processen zo efficiĆ«nt mogelijk ingericht kunnen worden om zodoende het bestuur en onze wetenschappelijk adviesraad in staat te stellen te focussen op hun bestuurs- en adviestaken. Een professioneel en gedreven team, leuk om mee samen te werken!
Henk Broeders,
Bestuursvoorzitter Hanarth Fonds

Andere dienst

Soms heeft u behoefte aan een blik van buitenaf of aan een professionele adviseur die naast u staat en met u meedenkt tot het moment waarop zaken lopen zoals gewenst. Of het nu gaat om bestuursevaluatie, strategie, (tijdelijke) ondersteuning, mediation of (project)advies: onze professionals helpen u graag!

Over VDH Advies