Over ons

De echte kennismaking

De echte kennismaking kan natuurlijk alleen maar live, waarbij we elkaar recht in de ogen kunnen kijken en tijdens een kopje koffie nader kennis kunnen maken. Want pas dan leren we elkaar echt kennen.

Voor nu, de digitale kennismaking: 
wij zijn de mensen van VDH Bestuurszaken met een oprechte passie voor bestuurszaken. Bij ons staat Doelgericht Denken & Doen centraal. Wij vertalen dit in: hoofd, hart en handen. Met het hoofd en de handen creëren wij continuiteitsrust voor uw organisatie. En het verschil maken wij met het hart; hier zit de passie voor ons werk en onze klanten. Soms zijn we wat van de oude stempel: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dit doen we dan wel met moderne technieken en mogelijkheden. En zo combineren we het beste van verschillende werelden. Voor ons en voor u!

Wie we zijn

Wij zijn u. Wij realiseren vanuit uw identiteit het doel en de ambities van uw stichting, (vermogens)fonds of vereniging. Onze bevlogen specialisten, die werken vanuit zelforganiserende teams, leven zich op een persoonlijke manier snel, goed en betrokken in, in uw organisatie. Klanteigenrepresentatie noemen wij dat: wij zijn u. Klanteigenrepresentatie gaat veel verder dan inlevingsvermogen. U krijgt uw eigen team en faciliteiten. Wij acteren binnen uw domein en op uw mandaat en kunnen zo de beste resultaten voor 'onze' stichting, vereniging of (vermogens)fonds realiseren. Onze dienstverlening stemmen wij volledig op maat af. Met VDH Bestuurszaken haalt u een objectieve, integere, ervaren, kundige flexibele full service partner in huis.

vdh_bestuurszaken_over_ons_1.jpg

Wat we voor u kunnen betekenen

Laten we dat samen gaan uitzoeken. Op onze website heeft u al lang gelezen wie wij zijn, wat we doen en voor wie we dat doen. Nu nog de spannende vraag: wilt u partner van ons worden? Durft u het aan om uw stichting, vereniging of (vermogens)fonds mede aan ons toe te vertrouwen? Er is maar een manier om hier achter te komen. Neem contact met ons op! Kom een kopje koffie op de Wolga te Den Haag drinken en maak in persoon met ons kennis. DAN kunt u erachter komen wat we ook voor u kunnen betekenen. Wij zien uit naar uw komst!

Klant-eigen-representatie

Wij nemen volledig uw identiteit aan. Dit gaat verder dan inlevingsvermogen. Zie onze mensen als het hoofd, hart en de handen van uw organisatie.

Betrouwbaar

Uw organisatie is bij ons in vertrouwde handen. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Exclusief

U krijgt bij ons uw eigen team en uw eigen faciliteiten waarmee we binnen uw domein en mandaat kunnen acteren voor 'onze' organisatie.

Reduce complexity

'Nodeloos' ingewikkeld maken wij voor u eenvoudig.